Evenimentul Zilei > Horoscop > ”Astrologul trebuie se fie un bărbat cu aspect plăcut și de statură potrivită” HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
”Astrologul trebuie se fie un bărbat cu aspect plăcut și de statură potrivită” HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

”Astrologul trebuie se fie un bărbat cu aspect plăcut și de statură potrivită” HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Sigur pe tine, entuziast şi optimist eşti apreciat de cei din jur. Acasă, unde altundeva? Atenţie, însă, la discursul tău, să nu o ia vorbele înaintea gândirii.

HOROSCOP    8   mai   2020

 

BERBEC   Astăzi nimic nu pare că se întâmplă! Nimic foarte important. E o zi favorabilă, dar, evită nepăsarea, graba şi superficialitatea. Succesul este asigurat dacă eşti la fel de riguros şi atent! Ai o mare dorinţă să te simţi bine şi confortabil. Acest lucru se poate traduce astăzi prin exagerări. Mai ales în ceea ce priveşte dulciurile, alcoolul şi tutunul. Eşti şi uşor repezit şi tensionat, aşa că este foarte bine să-ţi cântăreşti vorbele şi să nu faci remarci deplasate. Este o zi când eşti mai mult sentimental şi pasionat decât logic, aşa că poţi să dai curs liber imaginaţiei, mai ales pe seară.

TAUR   O zi pe care trebuie s-o iei mai uşor, aproape în glumă şi să nu intri la uzură. Ai nevoie de sprijinul şi vorbele bune ale celor dragi, pentru că nu ai o zi prea roză. Nu pleca la drum, stai acasă, nu risca, astăzi! O veste de departe, o informaţie, un telefon sau un e-mail. Ceva de natura aceasta iti sugereaza astăzi ca trebuie sa faci urgent o schimbare in viata ta! Esti obosit si nu prea ai chef de discutii. Cu nimeni. Mai bine fa-ti ordine in hartii sau in foldere. Poţi să gaseşti ceva ce iţi va da o idee grozava!

GEMENI    Eşti mai serios în relaţiile tale sentimentale, sociale. Acest lucru este simţit de cine trebuie şi poţi să ai un răspuns favorabil. Eşti gata de acţiune şi îţi găseşti bine cuvintele! În ceea ce priveşte sănătatea stelele te avertizează că bei prea puţine lichide. Nu uita că o apă de bună calitate este cheia sănătăţii şi a unei vieţi lungi. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale sentimentale sau familiale. Astăzi fii mai „zen”, zâmbeşte şi spune lucruri interesante!

RAC  Eşti obligat de situaţia de la locul de muncă să fii inventiv şi bun de gură, ceea ce nu prea te caracterizează. Pe plan personal, sentimental, lucrurile nu sunt chiar exact cum ţi-ar place. Dezamagirea pe care o simti este urmarea prostului tău obicei să idealizezi in mod nerealist situatia si persoana in cauza! Pe de altă parte eşti cuprins de un fel de armonie interioră care îţi place şi eşti gata să spui cele mai mari ironii sau să judeci cinic pe oricine. Configuraţia astrală arată că este momentul potrivit pentru consolidarea situaţiei tale financiare şi profesionale.

LEU   E momentul să faci o triere în relaţiile sociale. Ai nevoie de susţinere şi trebuie să ştii pe cine te poţi baza. Pe de altă parte, eşti cuprins de dorinţa de a-ţi înfrumuseţa cadrul vieţii! Ziua de azi se desfăşoara cu viteza pe repede inainte, dar tu nu trebuie sa pierzi din vedere niste amanunte si atitudini care iti pot folosi.  Ai dori ceva deosebit, o schimbare care sa-ti lumineze sufletul. Orice, numai sa ieşi din respingatorul cenuşiu cotidian, de domiciliul forțat. Un film sau o carte buna îti pot schimba în bine starea psihica! În a doua parte a zilei primeşti unele informaţii care te pot avantaja.

FECIOARĂ  Nu ezita şi negociază la sânge tot ceea ce priveşte detaliile vieţii profesionale, sau personale. Astăzi ai prilejul să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. Detaliile sunt punctul tău forte! Desigur, că, natura ta inţelegătoare este exploatata de mulţi. Simţi acest lucru și te inversunezi impotriva lor. Nu iti place ce faci si nici compania persoanelor cu care lucrezi, asa ca trebuie sa-ti indrepti toata atentia catre o schimbare majora. Pe seară, realizezi că  eleganta si bunul-gust sunt elementele necesare lansarii in societate mai joasă, sau, mai inaltă.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News