Evenimentul Zilei > Monden > Se știe și la Vaslui. Ăsta pare să fie capătul de drum pentru Vulpița și Viorel: „E definitiv!”
Se știe și la Vaslui. Ăsta pare să fie capătul de drum pentru Vulpița și Viorel: „E definitiv!”

Se știe și la Vaslui. Ăsta pare să fie capătul de drum pentru Vulpița și Viorel: „E definitiv!”

Vulpița și-a făcut planuri de viitor fără să-l includă și pe Viorel.

Se pare că nu mai există viitor pentru spumosul cuplu Vulpița și Viorel. Relația care a dat în clocot de multe ori, din cauza neînțelegerilor și acuzațiilor lansate de ambele părți, s-a destrămat. Veronica s-a săturat de soțul ei și a anunțat că pleacă acasă, la Blăgești.

Ea s-a întors la familie, a fost foarte emoționată de revederea celor dragi, pe care i-a copleșit cu cadouri aduse de la Capitală. Vulpița a luat o decizie radicală și a anunțat că numai vrea să revină în București, pentru a tări în tihnă la Blăgești. „Mă mut definitiv aici”, a spus Vulpița, conform cancan.ro.

„Rămânem prieteni. Ai grijă de tine, ai grijă de viața ta. L-am deblocat. Vreau să plec din București liniștită. Îmi pare rău, eu plec. O să-mi fie dor, dar vă sun la telefon”, anunțase Vulpița, spre stupefacția partenerului ei, Viorel Stegaru.

Nimic nu mai pare să o poată face pe Veronica să revină la București, acolo unde a devenit celebră după aparițiiel în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. Printre activitățile pe care le-a avut acasă, s-a numărat și schimbarea look-ului mamei sale.

Între timp, Vulpița a devenit și vloggeriță. Într-un filmuleț postat recent, Veronica vorbea cu o muscă

„Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi.

Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a transformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic. Ia să-l dăm un pic cu degetul.

S-a urcat în palmă la mine. Muscoiuuuul, domnule muscoi. E aici, bzzzz, bzzzzz. Gata, paaaa, v-am salutat, v-am pupat”, spune Vulpița în producția video.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: