Evenimentul Zilei > Monden > Aspirina din „Las Fierbinți”, înjurată de un regizor celebru. Debutul furtunos al artistei în cinematografie
Aspirina din „Las Fierbinți”, înjurată de un regizor celebru. Debutul furtunos al artistei în cinematografie

Aspirina din „Las Fierbinți”, înjurată de un regizor celebru. Debutul furtunos al artistei în cinematografie

Cunoscuta artistă Mirela Oprișor, interpreta explozivului personaj Aspirina din serialul „Las Fierbinți”, a povestit despre debutul ei în cinematografie.

Invitată la emisiunea „Interviurile lui Vitalie”, artista a povestit despre un episod fascinant din cariera sa profesională. Mirela Oprișor a spus că l-a refuzat pe celebrul regizor Oliver Stone, după ce acesta a invitat-o la un casting.

„A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, și m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceaușescu tânără. Actrița Faye Dunaway o juca pe Elena Ceaușescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Și am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Și le-am spus: ”Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop”, la Mangalia. Și producătorul a spus: “Ce este aia?” A fost șocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată”, a povestit Mirela Oprișor în cadrul emisiunii „Interviurile lui Vitalie”.

Actrița din serialul de succes „Las Fierbinți” a mai povestit și despre un alt episod important din cariera sa, când a lucrat cu celebrul regizor Francisc Ford Coppola.

„Eu nu făcusem film până atunci. Regizorul Radu Muntean m-a luat, pentru “Hârtia va fi albastră”, după ce a aflat că Francis Ford Coppola a descoperit o domnnișoară la Teatrul de Comedie. Francisc Ford Coppola a fost la piesa “Chirița of Bârzoieni”, în regia Iarinei Demian, unde juca Tudor Chirilă. Și a fost invitat de Tudor Chirilă și a venit cu unul dintre copiii lui. Am luat un rol mic, o asistentă, dar l-am ajutat să-și facă cadrele. El mi-a spus: “Mirela, tu o să faci film!”. Apoi, m-a chemat Radu la Hârtia va fi albastră, unde am avut trei replici, și apoi m-a chemat și la “Marți, după Crăciun”″, a dezvăluit Mirela Oprișor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: