Evenimentul Zilei > Actualitate > Asasinat în Rusia. Un nume greu a fost eliminat din joc. O întreagă industrie, lovită dur
Asasinat în Rusia. Un nume greu a fost eliminat din joc. O întreagă industrie, lovită dur

Asasinat în Rusia. Un nume greu a fost eliminat din joc. O întreagă industrie, lovită dur

Vladimir Marugov, un nume greu din Rusia, a fost asasinat cu sânge rece în timp ce sa afla într-o saună.

Oligarhul rus Vladimir Marugov, cunoscut ca „regele cârnaților”, a fost asasinat cu arbaletă, spun anchetatorii ruși, conform The Moscow Times.

Vladimir Marugov și partenera sa se aflau într-o saună în aer liber când au fost atacați de două persoane mascate. Femeia a reușit să fugă și să cheme poliția.

Ce au găsit polițiștii lângă cadavru?

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit cadavrul lui Marugov în saună, cu o arbaletă lângă el.

Atacul a avut loc în casa lui Marugov, aflată la aproximativ 40 de kilometri de Moscova, Rusia, potrivit Comitetul de Investigații din Rusia, similar cu FBI din SUA.

Potrivit acestora, atacatorii ar fi cerut bani de la oligarh înainte de a-l ucide. Mașina cu care au fugit cei doi după ce l-au asasinat pe magnatul rus a fost găsită la marginea orașului Istra, în apropiere de Moscova în timpul unor cercetări mai amănunțite ale împrejurimilor, spun anchetatorii.

Cine l-a asasinat pe magnatul rus?

Încă nu se știe cine a fost în spatele asasinatului, totul rămânând în puterea anchetatorilor de a-i identifica pe criminali.

La câteva ore după crimă polițiștii ruși au reușit să prindă unul dintre atacatori. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat din Asia Centrală, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Al doilea nu a fost deocamdată localizat.

Motivele infracțiunii sunt la acest moment neclare – anchetatorii iau în calcul atât versiunea jafului, cât și versiunea unui omor la comandă.

Marugov era poreclit „Regele Cârnaților” datorită afacerilor pe care le conducea în industria cărnii. Acesta deținea câteva dintre cele mai mari fabrici de procesare a cărnii din Rusia.

Din anul 2019, Marugov a fost implicat în mai multe conflicte cu fosta sa soție, cu privire mai câte proprietăți importante pe care de deținea. Tatyana Marugova a deschis procesele împotriva fostului ei soț la aproape 5 ani de la divorț.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: