Evenimentul Zilei > Justitie > Asasin gelos, după gratii. I-a crăpat capul iubitei cu toporul și a fugit în pădure
Asasin gelos, după gratii. I-a crăpat capul iubitei cu toporul și a fugit în pădure

Asasin gelos, după gratii. I-a crăpat capul iubitei cu toporul și a fugit în pădure

Bărbatul care și-a ucis, luni dimineață, fosta iubită, a ajuns după gratii. El a fost găsit de polițști abia marți, după ce a reușit să fugă de la locul faptei și să se ascundă.

Marcel Alexandru a fost prins de polițiștii de Investigații Criminale marți, într-o pădure din apropiere de Lugoj, în județul Timiș, unde fugise și se ascunsese.

Procurorii timișoreni transmit că, „pe fondul nemulțumirii generate de faptul că fosta sa concubină, numita C.M., a întrerupt relația de concubinaj cu inculpatul și a intrat într-o relație cu un alt bărbat,  în dimineața zilei de luni, 26 iunie 2017, în jurul orei 8.00, înarmat cu un topor, inculpatul Marcel Alexandru s-a deplasat la locul de muncă al fostei sale concubine, numita C.M., respectiv o hală situată în zona de centură a municipiului Lugoj, hală în care se aflau numita C.M. și martora C.T.F., iar după ce a intrat în acea hală, prin surprindere și fără nicio avertizare, inculpatul i-a aplicat victimei C.M. mai multe lovituri cu un topor în zona capului, lovituri în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice ce au condus în scurt timp la decesul acesteia”.

Marcel Alexandru a fost reținut marți pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, în acest moment fiind deja în arrest pentru urmpătoarele 30 de zile.