Rifai i-a pus întrebări ministrului, în special despre situația de la Spitalul de Urgență Floreasca, iar acesta a reușit să le evite cu brio.

După o oră de dezbatere pe această temă, niciun amănunt nou nu a fost oferit publicului, ci poate doar faptul că „și în Franța s-ar fi sancționat la fel”, a explicat, la un moment dat, Costache, despre demiterea profesorului Mircea Beuran, amendarea spitalului și retragerea acreditării unității medicale, care – spun specialiștii în domeniu – va redirecționa cazurile grave către alte spitale din Capitală, precum Bagdasar, Universitar, Sf. Ioan etc.

Partea interesantă a fost la finalul intervenției ministrului Costache, când a început un schimb atipic de replici și de „zâmbilici” care părea să fie pe punctul de a scăpa de sub control.

Ministrul Victor Costache a răspuns la una din întrebările lui Denise, relatează un telespectator, cu întrebarea „Vreți să vă mint frumos?”, rostită pe un ton mai puțin convingător.

Apoi, Rifai a găsit o ocazie să-i spună „domnule ministru, aveți ochi foarte frumoși” – moment în care Victor Costache s-a îmbujorat tot și a mulțumit ca un adolescent.

Dar spectacolul s-a încheiat chiar în ultimul minut al feliei de emisie dedicate chirurgului. Denise Rifai nu l-a lăsat să plece până nu i-a spus că „am început anul împreună, deci...” – moment în care situația devenise stranie de ambele părți ale ecranului, dar Denise a driblat și a conchis: „Deci o să fiu cu ochii pe acest domeniu”.

Citește și: