Ioana Ciocan, ArtSafari, la Gala Premiilor Capital: „Să știți că Maramureșul este prezent în ArtSafari în acest moment”

Ioana Ciocan, ArtSafari, la Gala Premiilor Capital: „Să știți că Maramureșul este prezent în ArtSafari în acest moment” Ioana Ciocan, director Art Safari, oe scena Premiilor Capital (sursă foto: Infofinanciar)

ArtSafari este un proiect cultural și artistic foarte popular în ultimii ani. S-a evidențiat prin expozițiile inedite, prin proiectele interactive. Scopul final este acela de a promova valorile artistice și istorice în rândul publicului prin metode moderne. Pentru performanțele sale, Ioana Ciocan, coordonatoarea proiectului, primește un premiu din partea Revistei Capital în cadrul Galei din luna decembrie 2023.

„Bună seara! Țin să felicit Galeria Romană de Artă. Domnule Bogdan, îmi pare foarte bine că sunteți aici! Să știți că Maramureșul este prezent în ArtSafari în acest moment printr-un artist fenomenal. Este acolo până la data de 14 ianuarie. Din păcate Piatra Neamț nu a colaborat cu ArtSafari până acum. Dar promit că o să trimitem o invitație.

Pentru că împlinim 10 ani devin foarte melancolică, pe de altă parte să știți că sunt și foarte norocoasă pentru că în tot acest timp am colaborat foarte bine cu mulți miniștri precum: Costoiu, Ponta, Vulbescu, Ivascu și mulți alții. Cred că aceasta este performanța ArtSafari.

Vă mulțumesc!”, Ioana Ciocan, coordonatoarea proiectului ArtSafari, la Gala Premiilor Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artă și cultură în inima Bucureștiului

Art Safari este un proiect ce a prins foarte mult în popularitate în ultimii ani. Este vorba despre un proiect specializat în realizarea de pavilioane expoziționale. Organizatorul anual al Pavilionului de Artă București, cel mai mare conglomerat de expoziții de artă din România, ajuns acum  la a 13-a ediție. Aceasta este realizează în parteneriat cu muzeele de artă din România, dar și cu centre culturale și artistice internaționale. De asemenea, organizatorii au colaborat și cu colecționarii privați.

Prin toate aceste expoziții retrospective se propune recuperarea valorilor de patrimoniu. Există o puternică latură educaţională, iar misiunea proiectului este de a apropia arta de public și de a educa noile generații prin organizarea de ateliere de artă pentru copii, tururi ghidate și expoziții de artă contemporană în spații neconvenționale. Cum ar fi Aeroportul Henri Coandă sau metroul bucureștean. În cele 12 ediții de până acum a înregistrat peste 450.000 de vizitatori.

Gala Premiilor Capital

Gala Premiilor Capital este unul dintre evenimentele de tradiție organizate de echipa Capital. Este un eveniment dedicat performanței personalităților și companiilor de elită din țara noastră. Este un eveniment care reunește anual numeroase personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social și mass-media.

În cadrul Galei Premiilor Capital, organizată miercuri, 13 decembrie, a fost lansat și ultimul număr al revistei Capital din anul 2023, revistă în care se regăsește topul celor 300 cei mai bogați români. De asemenea, alte materiale interesante, ce acoperă diverse subiecte, se pot regăsi în paginile acestui număr.