Sute de obiecte, printre care articole de uz casnic, obiecte de mobilier și de artă, bijuterii și haine, au fost scoase la vânzare timp de două zile. Toate articolele au fost vândute, după cum a indicat casa de licitație Bonhams, citată de AFP.

Masa de joc

Lauren Bacall, una dintre legendele epocii de aur a Hollywoodului, a murit în luna august a anului trecut la vârsta de 89 de ani, în casa sa cu vedere spre Central Park din New York, scoasă și ea la vânzare pentru 26 milioane dolari.

"Pelicanul alb", o gravură colorată de mână de naturalistul John James Audubon, a fost adjudecată la prețul de 173.000 dolari, pentru o sumă de trei ori mai mare decât era așteptat, a precizat Bonhams.

Masa de joc de granit negru a lui Humphrey Bogart, cu care Lauren Bacall a format un cuplu faimos, a fost vândută pentru 26.250 de dolari — de aproape nouă ori mai mult decât se estimase. De asemenea, un colier Tiffany a fost achiziționat pentru suma de 52.500 de dolari, iar o brățară de aur de 18 carate pentru 50.000 de dolari. Sumele obținute în urma licitației vor reveni celor trei copii ai artistei.