De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari

De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari Antonela Patrut/ Sursă foto: Facebook

Antonela Pătruț, femeia care i-a sucit mințile miliardarului Arpad Paszkany, este originară din Călărași, un oraș aflat în apropierea Capitalei, însă, înainte de a ajunge „vedetă”, a locuit ani de zile în Italia, unde a lucrat la un restaurant despre care menționa că îi aparține mamei sale.

Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Arpad Paszkany. A făcut pe chelnerița, dar visul ei era altul

În vârstă de 27 de ani, Antonela Pătruț a fost cuprinsă de farmecul rețelelor de socializare și al emisiunilor de tip „reality-show”, cu mult timp înainte să devină iubita oficială a lui Arpad Paszjany, cel care, în mod biologic, i-ar putea fi tată.

Astfel, tânăra și-a stilizat sprâncenele, și-a conturat bine buzele, și-a evidențiat formele și a trecut la „acțiune”: multe fotografii, videoclipuri pe Facebook, Instagram.

A participat și la „Insula Iubirii”, însă, niciun bărbat nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor ei. A sprijinit-o pe mama sa, Carmen Ioniță, la emisiunea „Chefi la cuțite” , show în care, cunsocutul bucătar Cătălin Scărlătescu a cerut-o de soție pe „senioră”, în spirit de glumă. Surse apropiate Antonelei Pătruț spun că și-ar fi dorit să ajungă vedetă TV, însă, nu a reușit sub nicio formă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ospătărița de la restaurantul mamei a vrut la TV

Antonela Patrut

Antonela Patrut. Sursă foto: Facebook

Cu toate acestea, Antonela Pătruț nu se lasă: se expune pe toate rețelele de socializare, în ținute cât mai provocatore, etalând ce viață fericită are: călătorii cu avion privat, la braț cu Arpad Paszjany, petreceri, ținute scumpe.

Despre studiile sau joburile anterioare ale Antonelei Pătruț nu se cunosc foarte multe, cu excepția celui de chelneriță la restaurantul mamei, apoi de „model”.

Antonela Pătruț, „singură” pe Facebook, în realitate cu Arpad Paszkani

Antonela Patrut

Antonela Pătruț și Arpad Paszkani. Sursă foto: Instagram

Deși relația cu miliardarul Arpad Paszkani este oficială, la statusul de pe Facebook, Antonela Pătruț a scris „singură”.

Árpád Zoltán Pászkány este un om de afaceri din Cluj-Napoca. Deține dealerul auto Ecomax General Investments, precum și cel mai important imobil de birouri din Cluj, Sigma Center, fost finanțator CFR Cluj.