Armata generalului Oprea revine la bază

Armata generalului Oprea revine la bază

Membrii UNPR ar putea reveni alături de PSD, din care s-au desprins în 2010. Preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, a declarat ieri că a discutat cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, despre formarea unei singure formaţiuni de centru-stânga.

"Am discutat şi cu Oprea, şi cu ceilalţi şi am considerat că, dincolo de lucrurile care ne-au despărţit în această perioadă şi nu şi le-a luat nimeni neapărat înapoi, este important să reunim PSD-ul cu ceea ce s-a desprins atunci din PSD şi, practic, să avem o singură formaţiune de partea de centru-stânga. Pe partea de centru-dreapta este PNL-ul în primul rând, este PC-ul, este şi PDL-ul, nu ştiu dacă rămân, dacă pleacă înapoi la social-democraţi sau nu, dar asta a fost decizia politică, iar cei de la UNPR în momentul votului de învestire al Guvernului pe care-l conduc şi după aceea au fost foarte corecţi", a spus Ponta în emisiunea "Ultimul cuvânt" de la B1TV.

Întrebat dacă "prevede" şi nişte locuri de parlamentari pentru uneperişti, Ponta a răspuns că, probabil, că o parte dintre cei care sunt acum parlamentari "vor fi sprijiniţi".

Ne puteți urmări și pe Google News