Reprezentanții Poliției Argeș au declarat că accidentul a avut loc la Lunca Corbului, unde un autocar, două camioane și un autoturism s-au ciocnit.

„În autocar se aflau, din primele informații, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane. Este vorba despre o coliziune între un autocar, 2 camioane și un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, o persoană este în stop cardiac, trei persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar o altă persoană, de naționalitate greacă, va fi transportată la spital.

Centrul Infotrafic anunță că în judeţul Argeş, pe DN65 Piteşti -Slatina, în comuna Lunca Corbului, din cauza accidentului traficul rutier este blocat.

Cei 35 de pasageri din autocarul implicat în accidentul din Argeș au fost duși la o pensiune, unde vor aștepta un alt autocar cu care să își continue călătoria. Între timp, persoana care în urma impactului se afla în stop cardiac a murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, pasagerii din autocar sunt conduși de către autoritățile locale către un han, unde vor aștepta sosirea unui alt autocar pentru a continua călătoria pe ruta Craiova-Grecia.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: