Evenimentul Zilei > Actualitate > Aplicația de criptare voce și mesaje Trust4Mobile, dezvoltata de certSIGN, este inclusă pe noul Samsung Galaxy Note 4
Aplicația de criptare voce și mesaje Trust4Mobile, dezvoltata de certSIGN, este inclusă pe noul Samsung Galaxy Note 4

Aplicația de criptare voce și mesaje Trust4Mobile, dezvoltata de certSIGN, este inclusă pe noul Samsung Galaxy Note 4

Odată cu lansarea noului Samsung Galaxy Note 4, comunicările utilizatorilor vor fi mai sigure datorită aplicației Trust4Mobile, prima aplicație românească de criptare în timp real a apelurilor și mesajelor text, dedicată utilizatorilor de dispozitive mobile Android.

Creată pentru a proteja convorbirile si mesajele transmise între utilizatorii de dispozitive mobile inteligente, Trust4Mobile utilizează certificate digitale emise de certSIGN, cea mai mare autoritate de certificare din România, auditată Webtrust și singura companie din România ce are incluse produse de securitate IT în catalogul NATO-NIAP. 

Intuitivă, uşor de instalat şi de utilizat, Trust4Mobile securizează comunicațiile utilizatorilor prin utilizarea celor mai avansate modele de criptare (identice cu cele utilizate în domeniul militar), oferind totodată și controlul total asupra tuturor setărilor aplicației.

“Securitatea informaţiilor transmise de pe dispozitivele mobile este un subiect fierbinte, iar rolul nostru este de a educa utilizatorul, pentru a cunoaşte riscurile la care se expune, și de a-i oferi soluţii viabile de protecţie. Trust4Mobile este o astfel de soluţie, securitatea convorbirilor și a informaţiilor transmise prin mesaje text fiind garantată prin utilizarea tehnologiilor de criptare”, a declarat Adrian Floarea, directorul comercial al certSIGN.