Evenimentul Zilei > Actualitate > APEL DISPERAT din partea unei MAME în DOLIU: Să își vaccineze toți copiii!
APEL DISPERAT din partea unei MAME în DOLIU: Să își vaccineze toți copiii!

APEL DISPERAT din partea unei MAME în DOLIU: Să își vaccineze toți copiii!

După ce și-a pierdut copilul în vârstă de doar 5 luni, din cauza rujeolei, o mamă din Lugoj lansează un apel disperat pentru a convinge pe toată lumea că vaccinarea este necesară.

Alexandra Mihaela Lișiță, o fetiță de cinci săptămâni din Lugoj, a murit la doar 5 săptămâni din cauza rujeolei, informează banațenii.ro. Copilul a murit după ce a luat boala din spital, unde a ajuns pentru o simplă otită. Boala a atacat imediat organismul copilului, mai ales că încă nu fusese vaccinat deoarece nu avea vârsta minimă pentru procedură.


Mama fetiței consideră clar că vaccinarea trebuie să fie obligatorie, pentru prevenirea răspândirii virusului, „Eu cred că toți copiii ar trebui vaccinați  așa cum spun doctorii. La o lună, la două, la trei, când spun doctorii să mergem să facem vaccinurile, dar să și fie vaccinurile.  La ceilalți copii am făcut toate vaccinurile și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, nu am avut probleme cu ei. Nu am fost niciodată împotriva vaccinării. Eu îi înțeleg și pe cei care nu vor să își vaccineze copiii, dar libertatea unuia este condamnarea celuilalt. E ceva crunt să îi dai libertate unui om și să îl omori pe altul. Eu la toți le-am zis să își vaccineze copiii. Le-am zis că în orice este un risc. Eu am fost pentru vaccinare pentru că și eu am fost vaccinată. Veneau doctorii și ne vaccinau și nu am avut treabă. Era foarte bine că era obligatoriu și așa ar trebui să fie. Să își vaccineze toți copiii.”