Evenimentul Zilei > Actualitate > APARIȚIE ÎNGROZITOARE într-o piscină. Exprlicațiile sunt HALUCINANTE. Oamenii au fost SPERIAȚI de ființa ACEASTA
APARIȚIE ÎNGROZITOARE într-o piscină. Exprlicațiile sunt HALUCINANTE. Oamenii au fost SPERIAȚI de ființa ACEASTA

APARIȚIE ÎNGROZITOARE într-o piscină. Exprlicațiile sunt HALUCINANTE. Oamenii au fost SPERIAȚI de ființa ACEASTA

Doi îndrăgostiți se răsfățau într-o piscină, când lângă ei, din senin, a apărut un crocodil. Fără să evite, bestia a sărit în apă și a stricat momentul tandru.

Potrivit Realitatea.net, tinerii credeau că vor avea parte de o vacanță de vis în Africa. Nici prin gând nu le trecea, însă, că în momentul în care se distrau în piscină vor trăi cea mai înfiorătoare experiență. Totul s-a întâmplat pe 28 octombrie, în Kariba, Zimbabwe.

 

 

Când credeau că nu-i vede nimeni, tinerii, mai încinşi poate decât era cazul, au înlemnit când au văzut că în apă intră un crocodil de toată frumuseţea.

Dar asta nu e nimic în comparaţie cu ce a urmat! Ce credeţi că a făcut bărbatul când a văzut bestia? Ei bine, acesta a ieşit din apă şi şi-a abandonat iubita acolo, fără nicio remuşcare. Din fericire, femeia a reuşit să iasă din apă înainte de a se întâmpla o tragedie! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News