Evenimentul Zilei > Politica > Anunțul NEAȘTEPTAT făcut de Dragnea
Anunțul NEAȘTEPTAT făcut de Dragnea

Anunțul NEAȘTEPTAT făcut de Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, astăzi, că luni se vor discuta concluziile primei săptămâni de guvernare, dar și calendarul pentru următoarea perioadă.

„Luni vom avea o coaliţie în care va fi invitat primul ministru şi o serie de membri din Cabinet, pe care îi va hotărî domnul Tudose, şi vom discuta după prima săptămână de guvernare care sunt concluziile lor şi care este calendarul de acţiuni pentru perioada următoare”, a declarat Dragnea, la Parlament, potrivit agerpres.ro.

El a precizat că reuniunea va avea loc în prima parte a zilei.

În ceea ce priveşte decizia Guvernului de a bloca angajările din administraţia centrală, Dragnea a subliniat că „s-au făcut foarte multe angajări, în condiţiile în care noi stabilisem, ca decizie strategică la începutul guvernării, în ianuarie, că vor avea loc diminuări de cheltuieli de 10% din toată natura cheltuielilor publice. Şi se pare că s-a scăpat robinetul la angajări în administraţia centrală şi nu e în regulă”.

El a adăugat că, în administrația locală, lucrurile stau diferit. „În opinia mea, în administraţia locală nu este cazul, ei vor avea libertate în limitele bugetare pe care le au. Administraţia centrală este cu totul şi cu totul altceva”, a subliniat Dragnea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: