Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, i-a mulțumit, la finalul turneului de la Wimbledon, australianului Darren Cahill, cel care a pregătit-o pe sportiva din Constanța până la finalul anului trecut. Dobre a precizat că eleva sa este independentă și se poate descurca și de una singură.

„Este incredibil, nu atât victoria, ci modul cum a jucat, cum a crezut în jocul ei, modul în care nu a aşteptat greşelile adversarei, modul cum a servit în momentele importante. Pe de altă parte, nu este numai victoria mea, suntem o echipă mare. Foarte important a fost, în opinia mea, Teo Cercel, preparatorul fizic care colaborează de mult timp cu Simona.

Pe de altă parte, l-am avut pe Darren care ne-a ajutat atât de mult şi nu am cuvinte pentru ceea ce a făcut. Domnul Ţiriac ne-a susţinut şi el. Dar Simona a fost cea mai importantă, este atât de independentă şi poate face lucruri mari singură. Am crezut că poate câştiga turneul după meciul cu Azarenka, care jucase atât de bine. După meciul cu Azarenka am început să credem”, a spus Dobre pentru Eurosport.