După ce a semnat rezilierea contractului cu FCSB, Gnohere a răbufnit la adresa lui Vintilă. Francezul intrase de mai multă vreme în umbra echipei, fiind acuzat că are kilograme în plus, motiv pentru care era contestat deseori de Gigi Becali.

„Cu toți antrenorii pe care i-am avut în toți acești ani în România m-am înțeles foarte bine, dar relația cu ultimul antrenor a fost cu adevărat catastrofală… așa-zisul antrenor, pentru că nu el este cel care face totul. Nu l-aș numi antrenor. Pentru mine, un antrenor adevărat este cel care îți spune direct ceea ce crede.

E păcat că acest antrenor nu mi-a spus direct, a trebuit să merg în biroul lui, să bat la ușă și să vorbesc, dar nu spunea nimic. De exemplu, în meciul cu Gaz Metan, m-a scos la pauză și l-am întrebat de ce. A zis că nu am urmat indicațiile și mi-a zis că a spus asta pentru presă. I-am spus că preferam să îmi zică direct”, a spus Harlem Gnohere la Digi Sport.

Însă, Ilie Dumitrescu susține că nu l-a surprins deloc declarația „Bizonului” despre tehnicianul lui FCSB.

„Pe mine nu m-a surprins prea tare declarația Bizonului, dar a fost foarte aspru. Are motive să o spună. Deci pe mine nu m-a surprins. Asta e. Vintilă este deja etichetat. Punct! Că sunt multe momente când se subordonează patronului. Pe mine nu mă surprinde. Pe voi vă surprinde? Nu m-a dat pe spate.

Nu există, la un club important, să ai kilograme în plus. Nu intri pe poarta stadionului, nu ești legitimat. E adevărat, are cifre foarte bune în campionatul nostru. Vom vedea unde semnează Gnohere.

Dar, cu toate acestea, trebuie să scoatem în evidență un aspect extrem de important: ciclul săptămânal și pregătirea le face Vintilă. Dar echipa este încă în lupta pentru campionat, echipa este încă pregătită de Vintilă. Deci, când au fost rezultate, chiar dacă există comunicare între el și patron, Vintilă trebuie să spună lucrurilor pe nume, el pregătește echipa, nu Gigi Becali”, a precizat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.