Aproape 100 de posturi sunt vacante în rețeaua Eures pentru românii care vor să lucreze în Geamnia. Selecția personalului va avea loc în luna octombrie, la Sighișoara.

Potrivit Agenției Muncipale de Ocupare a Forței de Muncă București, angajatorii germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalaţii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalaţii de gaz (3 posturi), lucrător în depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice și a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav – vopsitor (2 posturi).

Angajatorii cer persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștinţe bune de limba germană.

Salariul oferit este de 8,80 – 12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din str. Spătarul Preda nr. 12, sector 5

Tel.:  +4 021 316.55.08; Fax: +4 021 316 22 45 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);

– cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale

(termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Te-ar putea interesa și: