Evenimentul Zilei > EVZ Play > Andronic, Alexa, Curea şi Turcescu, podcast cu aşii la vedere!
VIDEO

Andronic, Alexa, Curea şi Turcescu, podcast cu aşii la vedere!

Bietul Cartianu: surse din Autoritatea Electorală Permanentă au dezvăluit pentru un site de ştiri că ziaristul Grigore Cartianu încasa 12.000 de lei lunar de la PNL (cât un salariu de parlamentar!), în perioada în care partidul era condus de Ludovic Orban.
Aşa se explică şi de ce Cartianu îi critica virulent pe Florin Cîţu şi pe Klaus Iohannis, în timp ce pentru Orban nu avea decât cuvinte de laudă. Pandemia şi criza politică fac ravagii în România, Cîţu moare politic, dar nu se predă şi promite plafonarea preţurilor la gaze dacă rămâne premier, iar Valeriu Gheorghiţă ne anunţă că vom trăi coşmarul italian al morţilor din cauza SARS COV2.
Între timp, agenţia Bloomberg citează un raport din care reiese că achiziția de teste PCR a crescut mult în China în 2019, cu luni de zile înainte de anunțul primului caz COVID, ceea ce măreşte suspiciunile şi înmulţeşte semnele de întrebare legate de momentul în care chinezii au identificat virusul ucigaş. Fii pe fază la 12.00 pentru un podcast de excepţie marca Evz Play. Live, pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.