Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de iubire, cu toate că nu a dezvăluit nici acum numele celui de care este extrem de îndrăgostită. 

Toată lumea, inclusiv anturajul vedetei, crede că este vorba despre tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. De ceva timp, aceasta apare în emisiune vedeta apare cu un inel pe degetul inelar al mâinii stângi. Ar putea fi vorba chiar despre un inel de logodnă. Este posibil să fi fost cerută în căsătorie chiar de Cristi Mitrea, informează Cancan.

După ce și-a dedicat cea mai mare parte a timpului carierei și creșterii copilului, Andreea Mantea pare că iubește din nou. 

Bruneta trece prin momente fericite și nu ezită să împărtășească cu fanii această bucurie.

„Ți-ai găsi și tu jumătatea. Nu de alta, dar vezi numai inimi de o perioadă și parcă nu-ți stă bine singură?”, i-a scris un internaut. 

„Inimile le pozez de câțiva ani și chiar dacă mi-am găsit jumătatea de ceva timp, tot o să le pozez.”, a venit răspunsul Andreei Mantea.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea i-au făcut micuțului David o surpriză și au decis să petreacă o mini vacanță împreună, în Turcia, acolo unde prezentatoarea are filmări.  

Cu toate că cei doi s-au despărțit, Andreea Mantea și luptătorul de MMA Cristi Mitrea fac tot posibilul ca micuțul pe care îl au împreună să nu simtă lipsa tatălui și nici divergențele ce au avut loc între părinții lui. Andreea Mantea și Cristi Mitrea par să se înțeleagă foarte bine și cei doi foști iubiți petrec mult timp unul în prezența celuilalt, pentru ca David să se poată bucura de prezența ambilor părinți.