Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Nu a mai putut rezista
Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Nu a mai putut rezista

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Nu a mai putut rezista

Prezentatoarea Andreea Mantea a avut o reacție surprinzătoare la Marea Finală a emisiunii Puterea Dragostei.

La un moment dat, Andreea a izbucnit în lacrimi de faţă cu toţi concurenţii.

„M-ați făcut să plâng astăzi încontinuu! Mă bucur că v-ați schimbat în bine! Eu mă bucur că voi ați fost aici. Îmi pare rău că doar șase dintre voi vor fi în Marea Finală. Pe doi îi știm deja. Felicitări!”, a spus Andreea Mantea cu ochii în lacrimi.

În urmă cu puțin timp, andreea Mantea a aflat de o decizie a conducerii postului care a lăsat-o „mască”. Nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Vestea i-a surprins şi întristat și pe fani. Vedeta a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie, mărturisind că nu avea în plan să renunţe, hotărârea a fost luată în urmă cu o lună.

„Eu am aflat ca plec de o luna. Efectiv am simtit ca imi sta viata in loc, am simtit ca…. Sunt om caruia ii place sa traiasca foarte mult si intens. Veneam dupa o zi cruntă, groaznică și mă uitam al un coș de gunoi roz lângă un copac si mă gândeam ca eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam sa le fac acolo, din cauza acestui virus.

Am ales cu teama de a nu trece anii pe langa mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebari ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?” O data, de două ori, de trei ori”, a povestit Mantea.

,,Se uită în gol foarte des. Dar eu nu m-am speriat pentru ca asa eram si eu, foarte ganditoare. M-am gândit că așa e și el.  Dar intrebarile eu continuat: Tu cati prieteni aveai? Tu te vedeai cu ei? I-am explicat despre acest virus, cred ca el stie mai multe decat mine, stie regulile mai bine, dar nu vreau ca asta sa creeze traume.

Vedeam atata trairi intense in casa, oamenii au trairi, tot felul de povesti, iar eu si copilul meu nu traiam asa cum ne doream noi, asa cum mi-as fi dorit eu, pentru el si pentru mine”, a declarat Andreea Mantea, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: