Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Esca, ruinată? Ce „afacere murdară” ar deține, de fapt, vedeta PRO TV
Andreea Esca, ruinată? Ce „afacere murdară” ar deține, de fapt, vedeta PRO TV

Andreea Esca, ruinată? Ce „afacere murdară” ar deține, de fapt, vedeta PRO TV

Andreea Esca, celebra prezentatoare de la PRO TV, a fost ținta unor acuzații destul de grave, conform cărora, aceasta ar deține o „afacere murdară” cu produse pentru slăbit.

Mega-scandal în showbiz în care este implicată chiar Andreea Esca. Prezentatoarea de la PRO TV este revoltată din cauza unei știri false, care circulă pe Internet și i-ar putea afecta iamginea.

Andreea Esca este extrem de revoltată în ultima vreme din cauza unei știri false, care circulă pe Internet. Conform știrii respective, prezentatoarea TV ar fi făcut reclamă la un brand cu produse de slăbit. Andreea Esca a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cu acele produse de slăbit și și-a arătat indignarea pe Facebook.

„Văd pe Facebook o mulțime de postari despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lasați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit in media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris Andreea Esca pe contul de socializare.