Evenimentul Zilei > Monden > Nici familia nu-i cunoaște salariul Andreei Esca. Marele secret: „Crede că, dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația!”
Nici familia nu-i cunoaște salariul Andreei Esca. Marele secret: „Crede că, dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația!”

Nici familia nu-i cunoaște salariul Andreei Esca. Marele secret: „Crede că, dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația!”

Alexia Eram a declarat că prezentatoarea nu i-a spus niciodată care este salariul ei și că nu a vrut să pună presiune. Cu toate că tânăra are doar 22 de ani, Andreea Esca a lăsat-o să se descurce singură și să muncească pentru bani.

Alexia Eram a declarat de mai multe ori că îi place să fie în lumina reflectoarelor și că își dorește să devină celebră ca mama ei, Andreea Esca. Tânăra s-a aflat la festivalul Untold cu munca și a fost întrebată care este salariul prezentatoarei. Cu toate astea, ea a precizat că vedeta de la PRO TV nu i-a spus niciodată cât câștigă.

Iubita lui Mario Fresh a mărturisit că a învățat să se descurce singură, chiar dacă mama ei este una dintre cele mai apreciate prezentatoare. Alexia nu a știut niciodată câți bani a adunat Andreeea Esca.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram.

Andreea Esca își lasă fiica să se descurce

Alexia Eram a mai povestit că îi place să cheltuie bani și că nu mai locuiește cu mama sa. Fiica vedetei și-a cumpărat apartament și trebuie să plătească rate, chiar dacă Andreea Esca are un succes incredibil la Pro Tv.

Tânăra a început să câștige bani din Instagram, dar și din hainele pe care le promovează la diverse evenimente.

„Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. «părinții») chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește!”, a mai divulgat Alexia Eram, potrivit Cancan.