Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bănică și blestemul din viața ei. O suferință ascunsă nu îi dă pace
Andreea Bănică și blestemul din viața ei. O suferință ascunsă nu îi dă pace

Andreea Bănică și blestemul din viața ei. O suferință ascunsă nu îi dă pace

Dramele personale din viața Andreei Bănică și-au pus serios amprenta asupra personalității ei, căci ființe foarte dragi precum mama, tatăl și bunicul s-au stins unul după altul pe când ea era foarte tânără și nu au mai apucat să o vadă mireasă.

Însă cum una dintre legile firești ale vieții este legea compensației, după pierderile suferite și cumpăna majoră a vieții ei, când și-a pierdut pe rând părinții și bunicul, artista de 42 de ani se bucură acum de o căsnicie longegivă alături de Lucian, impresarul ei și de o viață de familie armonioasă, cu doi copii, pe lângă o carieră solidă, prosperitate și faimă.

Ea a vorbit deschis despre greutățile pe care i le-a scos viața în cale, despre felul cum au schimbat-o și au modelat-o în femeia care este acum. Una dintre cele mai cunoscute voci de la noi din țară, Andreea rememorează cu o tristețe încă vie momentele disperate când a pierdut persoanele foarte importante din viața ei.

Primul care s-a stins din viață a fost tatăl, iar la câteva luni distanță, bunicul său a murit. La doi ani de la tragedie, destinul i-a dat încă o lovitură artistei: mama sa a murit după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă când fiica avea doar 23 de ani. Cea care i-a dat viață Andreei a decedat în momentul în care ea se afla la un concert, în Giurgiu.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o ține în viață, dar degeaba. Cel mai mare regret al solistei din Dobrogea este faptul că părinții săi nu au văzut-o îmbrăcată în rochia albă de mireasă și nu au apucat să facă cunoștință nici cu nepoții lor, fiica mai mare Maria Sofia și Noah Andrei.

„Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23 de ani. Mi-a fost tare, tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică într-un vlog, relatează https://playtech.ro/stiri/ce-drama-pentru-andreea-banica-momente-tulburatoare-este-crunt-ce-i-s-a-intamplat-170316?utm_source=CANCAN%20HP&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee.