Ancelotti, spre Chelsea

Ancelotti, spre Chelsea

Carlo Ancelotti, aflat în prezent pe banca tehnică a echipei italiene de fotbal AC Milan, va semna, în iunie, cu echipa engleză Chelsea Londra, un contract valabil pe trei sezoane, cu un salariu anual de aproximativ 6,4 milioane de euro, informează cotidianul „The Sun”.

Sursa citată menţionează cu tehnicianul italian i-a promis lui Roman Abramovici, patronul formaţiei londoneze, că va prelua, din vară, postul de antrenor al „albaştrilor”.

După demiterea brazilianului Luiz Felipe Scolari, pe 9 februarie, magnatul rus a vrut să-l ducă pe Ancelotti pe „Stamford Bridge”, dar italianul a refuzat, spunând că nu vrea să părăsească echipa milaneză în mijlocul sezonului.

Carlo Ancelotti mai are un an de contract cu AC Milan, iar Chelsea trebuie să negocieze cu italienii dacă aceştia vor cere compensaţii în schimbul rezilierii acordului cu tehnicianul, care susţine însă că are o înţelegere cu Silvio Berlusconi, patronul „rossonerilor”, potrivit căreia poate pleca la finalul acestui sezon.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, antrenorul de la Chelsea este olandezul Guus Hiddink, totodată şi selecţioner al naţionalei Rusiei. Acesta a acceptat să preia conducerea tehnică a grupării londoneze doar pe termen scurt.