Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Dezvăluirea făcută în plin scandal de divorţ. “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!“
Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Dezvăluirea făcută în plin scandal de divorţ. “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!“

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Dezvăluirea făcută în plin scandal de divorţ. “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!“

După ce Anamaria Prodan a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Dani Mocanu a încercat să o cucerească prin toate metodele. Impresara a recunoscut că are tot respectul pentru artist și că apreciază felul lui de a face bani. Totuşi, Prodanca susţine că are pe altcineva în viaţa ei. Bărbatul misterios va fi prezentat după pronunţarea divorţului de antrenor.

În urmă cu ceva vreme, cântărețul a recunoscut că este îndrăgostit până peste cap de fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. Acesta i-a promis o viață de lux și o iubire demnă de un roman. În podcast-ul “Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan a recunoscut că are o relație specială cu manelistul Dani Mocanu. Impresara îl admiră pe artist pentru modul în care a reușit să ajungă pe locul 1 și să facă bani.

“Îmi e drag de mor de Dani, pentru că știe să facă bani. Mulți au cântat, au avut talent, dar n-au făcut bani decât așa pe unele perioade.

Sursa: Instagram

Asta înseamnă să fii altfel decât toți. Și pe mine, la fel, toată lumea mă înjură. Tu știi că eu fac bani de la hateri, pentru că ei sunt cei care intra pe Tik Tok la mine. Pe Tik Tok toată lumea mă înjură, dar sunt numărul unu în trending”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul “Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan iubește din nou

Anamaria Prodan a suferit luni întregi după omul lângă care își petrecea viața, Laurențiu Reghecampf, dar impresara a decis că este momentul să meargă mai departe și a recunoscut că există un bărbat care i-a sucit inima. Aceasta a dezvăluit că este demn și că provine din Emiratele Arabe, dar a încercat să nu ofere prea multe detalii.

“Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Îmi plac bărbații foarte demni. Nu este roman. Eu până nu divorțez, nu o să mă afișez vreodată cu cineva sau o să spun că sunt gravidă. Eu nu pot. Da, îmi place de cineva. Îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se pronunță divorțul. (…) Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit cu capul chiar și atunci când inima a luat foc. Este dintr-o altă lume. O lume foarte sus, cu niște reguli aparte. Dar e bărbat, așa cum trebuie să fie un bărbat”, a mărturisit Anamaria, în podcastul “Fitză cu Adită”.

“Să știi e tot o formă de respect pentru omanii ăștia. Pentru că eu trăiesc în țară aia și dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port acel port. Nu acoperită toată, pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o chestie de respect”, a mai mărturisit impresara.