Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Imaginile o confirmă. Foto
Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Imaginile o confirmă. Foto

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată. Imaginile o confirmă. Foto

Anamaria Prodan face orice pentru a demonstra că nu divorţează de Laurenţiu Reghecampf, iar ultima dovadă în acest sens a fost lansată pe o cunoscută reţea de socializare.

Se pare că Anamaria Prodan şi Reghecampf nu divorţează. Ultimele imagini postate de divă pe Instagram o confirmă. Astfel, fanii charismaticului cuplu din showbizul românesc au observat că impresara a postat un filmuleţ în care soţul ei este alintat de animalul de companie.

În plus, Anamaria Prodan a lăsat să se înţeleagă că se află într-o vacanţă pe o celebră insulă din Grecia. Nu este greu de bănuit că vedeta a dorit să răspundă astfel celor care au alimentat zvonurile despre divorţ şi că poate doreşte să dea de înţeles că este acolo chiar alături de soţul ei, într-o încercare de a-şi reface relaţia.

Când a început discuţia despre divorţ

Amintim că scandalul legat de presupusul divorț al cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf a izbucnit la finalul săptămânii trecute, când chiar antrenorul a confirmat că va divorța. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Reghecampf pentru fanatik.ro, joi, 17 iunie.

Ulterior, Anamaria Prodan a dezmințit afirmațiile şi a subliniat că spusele soţului ei despre ruptură nu reprezintă decât o glumă. Acela a fost momentul în care vedeta sau apropiaţii ei au avut tot felul de mesaje în care au susținut că nu este vorba despre niciun divorț.

 

Un ultim exemplu în acest sens este chiar ceea ce a spus fina soților Reghecampf depre presupusul divorţ. Între timp, Anamaria Prodan este activă pe Instagram, reţea pe care în ultimele 24 de ore a postat de cel puţin trei ori. Într-una dintre imagini apare în costum de baie, iar în alta a postat un peisaj de pe insula grecească Mykonos, din Marea Egee.

Anamaria Prodan insistă că totul este bine

Totuşi, cea mai importantă dintre postările menţionate este cea în care Reghecampf apare într-o filmare alături de animalul de companie. Dacă situaţia ar fi fost atât de tensionată între ei, probabil că impresara nu mai avea chef de o astfel de postare… Este o presupunere. „Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva. Ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă.

Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus.

Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, au fost câteva dintre mesajele lansate de Anamaria Prodan după ce Reghe a lansat bomba anului. Timpul va demonstra dacă a fost doar o glumă.