„Procurorul” a comentat în termeni duri numirea impresarei în conducerea echipei Hermannstadt și demiterea lui Vasile Miriuță. Antrenorul și-a pierdut postul după ce echipa sa a remizat în prima etapă de la reluarea campionatului, la Sepsi, scor 1-1.

Miriuță a plecat cu scandal și vrea să-și primească cele cinci salarii restante. El a fost îndepărtat pentru ca Anamaria Prodan să-l poată numi în funcție pe spaniolul Ruben Albes, pe care îl reprezintă ca impresar.

„Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba. În ultimul timp, fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină”, a spus Cornel Dinu, care a continuat.

„Nenorocirea este că un astfel de rebut comportamental găsește un ecou fantastic, e un așa zis model, fără să aibă nimic în comun cu ceea ce trebuie să fie un exemplu în fotbal și în viață”, a afirmat Dinu la Telekom Sport.

Anamaria Prodan îl atacase, în urmă cu câteva zile, pe fostul antrenor al echipei naționale și al lui Dinamo.

„Dinu, prin ceea ce a făcut în ultima perioadă, a șters cu buretele absolut tot. Vorbesc cu foarte mulți oameni din fotbal. 90% dintre ei mă întreabă atât: «Tu poți să crezi așa ceva?» și eu spun că nu. Este, cum spune de multe ori Cornel Dinu, «purtător ilegal de creier».

Ferească Dumnezeu să ajungi să îmbătrânești așa și să arunci cu noroi, în primul rând în tine. Lumea spune că poate și-a pierdut mințile la bătrânețe, dar a rămas o emblemă, un jucător fabulos. Însă care este jucătorul fabulos? Care a șpăguit? Care s-a dus cu geamantane de bani?”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro.


Anamaria Prodan, DESFIINȚATĂ de un cunoscut personaj. „Nu se poate să existe femeia asta palmier!”

Englezii au aflat. Un model Playoboy vrea să cumpere un club de fotbal din România