Evenimentul Zilei > Actualitate > Amintiri din timpul depresiei: „În fiecare zi mâncam o pizza și beam o sticlă de whisky. Nu voiam să mă vadă soția și copilul”
Amintiri din timpul depresiei: „În fiecare zi mâncam o pizza și beam o sticlă de whisky. Nu voiam să mă vadă soția și copilul”

Amintiri din timpul depresiei: „În fiecare zi mâncam o pizza și beam o sticlă de whisky. Nu voiam să mă vadă soția și copilul”

Eric de Oliveira, fotbalistul formației FC Viitorul, a povestit că a trecut prin momente cumplite în perioada în care a jucat la Karpaty Lvov.

Eric de Oliveira, jucătorul celor de la FC Viitorul, a traversat o perioadă foarte proastă în sezonul 2011 – 2012, atunci când a îmbrăcat tricoul echipei ucrainene Karpay Lvov. Brazilianul era lăsat pe banca de rezerve și nu reușea să-l convingă pe antrenor să-l trimită în teren.

„Aveam un patron rău. Mă chema să vorbim în birou la el și trebuia să închid telefonul și să-l las afară. Când vorbeam cu el, erau 4-5 bodyguarzi înarmați. Îmi promitea că joc, mă pregăteam foarte bine, dar nu eram pe foaia de joc. Din nou mă antrenam bine, dar tot nu prideam lista. Și tot așa. Din august până în septembrie nu am jucat niciun meci și nu am primit bani. Aveam o ură în mine… Se vedea în ochii mei. Ajungeam acasă de la antrenament și plângeam în fața ușii. Nu voiam să mă vadă soția și copilul. Când eram singur, explodam!

Ziceam că mă duc la FIFA să fac reclamație, că vreau să plec. Le-am zis că nu vreau să fur banii, că eu vreau să joc. Am intrat în depresie. Aveam pete pe tot corpul. Ajunsesem la 78 de kilograme. În fiecare zi mâncam o pizza și beam o sticlă de whisky. Eram în depresie. M-au făcut să cred că sunt cel mai slab de acolo. Le ziceam că vreau să plec, să îmi dea banii. Mi-au dat un bilet și m-am întors în Brazilia fără niciun ban”, a spus Eric de Oliveira la Pro X.