AMFETAMINĂ PENTRU CAPITALĂ ŞI OLTENIA. Reţea de traficanţi destructurată

AMFETAMINĂ PENTRU CAPITALĂ ŞI OLTENIA. Reţea de traficanţi destructurată

Poliţiştii de la BCCO Craiova au destructurat o reţea de traficanţi de droguri pe ruta Bulgaria-România. Drogurile urmau să fie distribuite consumatorilor din Capitală şi din Craiova.

Cinci membri ai unui grup infracţional organizat, suspectaţi de trafic de droguri de risc, au fost prinşi în flagrant, în timp ce introduceau în ţară 270 ml ketamină pe la Frontiera Giurgiu. Din cercetările efectuate până în prezent de către poliţiştii de la BCCO Craiova- Serviciul Antidrog şi procurori, a reieşit faptul că drogurile proveneau din Bulgaria, localitatea Ruse, de unde fuseseră cumpărate cu suma de 500 de euro şi urmau să fie distribuite la consumatorii, în Bucureşti şi Craiova.

Suspecţii sunt D. Doru, de 31 de ani, B. Eugen, de 24 de ani, O. Alexandru, de 24 de ani, I. Alexandra, de 24 de ani şi D. Mădălina, de 28 de ani, toţi din Bucureşti. Cele 5 persoane depistate au fost conduse la sediul DIICOT Craiova, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus faţă de aceştia măsura reţinerii pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere. Acţiunea poliţiştilor craioveni a fost sprijinită de colegii de la BCCO Bucureşti şi Giurgiu, a ofiţerilor DGIPI şi ITPF Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe Google News