Astfel îşi începe opinia „Prezicătorul Bormaşină” pe pagina de blog http://prezicatorulbormasina.wordpress.com

"Simultan cu noi, un alt băiat pe care-l cunoasteam vag de pe net era deja acolo şi i-a ambalat motorul în creieri lui Badea până l-a făcut să-i arate muie în direct pe pasa cu Gadea care, la rândul lui, era disperat în studio. Deşi ne-am nimerit să trecem cu maşină şi să strigăm fix când se băgase un filmuleţ pe post, Badea n-a uitat să ne acorde creditele de basişti care vor să se bată cu el, dar sunt prea laşi ca să stea”.

Stare de euforie

Pe pagina de blog se mai menţionează că „pentru că în grupurile de basiști în care mă învârt s-a creat o stare de euforie la imaginile cu Badea cedând nervos în studio, am decis să organizăm încă o seară de paradă băsistă denumită generic, evident, Plimbarea băsistă”.

„Separat de noi, s-a creat şi plimbarea motocicliştilor din Bucureşti care s-au decis să-i tureze motoarele lui Mircea pe tot parcursul emisiunii, dar şi plimbarea oamenilor care chiar se plimbă adică vreo 5 băieţi care au dat curs invitaţiei noastre şi au venit pe jos sau cu bicicletă ca să staţioneze în faţa sediului Antenei. Reportajul de la faţa locului făcut de Raul Gheba care a trollat un reporter e aici (…). Am trecut în două rânduri prin faţa sediului. Ne-am etalat cartoanele cu sloganuri că ”Badea, nu ne bate”, ”Badea e băsist!” şi am urlat tot felul de idioţenii ca la clasa a 5-a cu unicul scop de a-l scoate din sărite. A fost frumos. Lumea râdea pe margini, bodyguarzii se uitau neputincioşi, poliţia ne filma. Ce să mai, am fost vedete pentru o seară. Vedete în grupul nostru de 20 de idioţi care se întâlnesc de pe internet şi se lăuda la alţi idioţi cu isprăvile lor, dar vedete.
Am coborât din maşini şi ne-am aşezat cuminţi în faţa Antenei, la câţiva metri de Mircea care încă îşi făcea emisiunea şi am avut grijă să ne lăudăm la toată lumea că suntem sclavi basişti şi că suntem aici ori pentru că am primit bani ori pentru că suntem spălaţi pe creier”.
Concluziile celor două seri? „Am reuşit să facem vreo 30 de oameni să se deplaseze până în Băneasa cu unicul scop de a trolla un idiot care apare la tv. Nu e un motiv de mândrie că nu am fost nici 5% din câți pensionari ar putea să scoată în stradă trustul Intact, dar am rămas cu bucuria faptului că Badea e un urangutan uşor de stârnit care face spume, atât în direct la tv cât şi în interiorul lui. Şi de asta, Mircea, îţi mulţumim”.

Sursa: http://prezicatorulbormasina.wordpress.com