Evenimentul Zilei > Actualitate > Alina Cazanacli: „Dacă arătam altfel, nu mai eram criticată”
Alina Cazanacli: „Dacă arătam altfel, nu mai eram criticată”

Alina Cazanacli: „Dacă arătam altfel, nu mai eram criticată”

Numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, președinta PC-Tineret, Alina Cazanacli, a fost atacată din interiorul propriului partid pentru că nu ar avea nicio legătură cu acest domeniu, potrivit unor relatări de presă, difuzate în special de trustul lui Dan Voiculescu.

„Mi se par niște prostii, nu am de ce să le dau curs. Dacă voi considera necesar să dau mai multe explicații, voi face o conferință de presă”, a declarat Alina Cazanacli, pentru EVZ.

Ea a spus că își cunoaște foarte bine colegii din PC și, dacă ar fi vrut să-și exprime puncte de vedere cu privire la numirea sa, nu ar fi făcut-o sub anonimat.

Alina Cazanacli nu a vrut să comenteze nici „supărarea” lui Dan Voiculescu pe Victor Ponta pentru că a numit-o la Ministerul Dezvoltării, nici „apropierea” sa de Daniel Constantin: „Sunt răutăți. Eu sunt apropiată de toți colegii”. „Am atras atenția, dacă arătam altfel, nu mai eram criticată”, a mai spus Cazancli despre faptul că a fost etichetată drept „blonda lui Daniel Constantin”. „Toate știrile apărute sunt contrare mesajelor de susținere, telefoanelor pe care le-am primit zilele acestea”, a mai spus Cazanacli, care astăzi își va lua în primire funcția.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: