Evenimentul Zilei > Justitie > Alimentează și fugi! Metoda hoților care te face dator la benzinării
Alimentează și fugi! Metoda hoților care te face dator la benzinării

Alimentează și fugi! Metoda hoților care te face dator la benzinării

Trei tineri din București furau plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor aflate în apropierea unui mall. Le montau la o mașină apoi alimentau la benzinării și nu plăteau.

Polițiștii Secției 11 au prins, în urmă cu două zile, trei tineri cu vârste între 14 şi 20 de ani, în timp ce furau plăcuţete de înmatriculare de la o mașină aflată în parcarea unui mall din sectorul 3. 

În jurul orei 18.00, agenții de la Secţia 11 Poliţie care patrulau în zona centrului comercial au observat trei tineri ce se aflau lângă o  mașină parcată.

Polițiștii i-au supravegheat pe tineri și au observat cum tinerii demontau plăcuţele de înmatriculare, după care au încercat să părăsească zona, îndreptându-se spre o mașină. Cei trei au fost reținuți.

În interiorul mașinii celor trei a fost găsit un alt set de plăcuţe de înmatriculare, motiv pentru care pomașina având permisul de conducere reţinut, din oraşul Popeşti Leordeni până în Cartierul Pantelimon, fiind însoţit de ceilalţi doi minori.

Ajunşi pe strada Herţa din sectorul 2, au sustras plăcuţele de înmatriculare de la un autoturism parcat, pe care mai apoi le-au montat pe autovehiculul cu care se deplasau.

Ulterior cei trei s-au deplasat la o benzinărie situată pe bulevardul Nicolae Grigorescu, sector 3, unde au alimentat autoturismul cu carburant în valoare de 320 de lei şi au plecat fără a achita contravaloarea acestuia.            

Grupul de tineri este acuzat acum de două infracţiunilor de furt. În plus, cel de 20 de ani este cercetat și pentru conducerea unui vehicul cu numar fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: