Evenimentul Zilei > Actualitate > OFERTĂ de TRANSFER pentru Denis Alibec. Care ar putea fi viitoare destinație a atacantului, din vară
OFERTĂ de TRANSFER pentru Denis Alibec. Care ar putea fi viitoare destinație a atacantului, din vară

OFERTĂ de TRANSFER pentru Denis Alibec. Care ar putea fi viitoare destinație a atacantului, din vară

Denis Alibec (27 de ani) are parte de un sezon dezastruos la FCSB și are doar un singur gol marcat în Liga 1 Betano. Cu toate acestea, atacantul nu duce lipsă de oferte.

Așa cum anunța de mai multe ori, Gigi Becali va renunța mai mult ca sigur la Denis Alibec la finele acestui sezon. De mai multă vreme, Alibes este monitorizat de un club din Bundesliga, iar în scurt timp va trimite oferta către FCSB, anunță GSP.ro. Chiar și la meciul CFR Cluj – FCSB (1-1) reprezentanții clubului german au fost în tribunele arenei din Gruia, iar aceștia vor asista și la meciul cu CSU Craiova, din Bănie.

Denis nu și-ar mai dori să rămână la Steaua și din vară, dar dacă nu există un club care să bage serios mâna în buzunar pentru a-l transfera, nu are nicio șansă să plece de la Steaua. Au mai existat discuții și în trecut despre un posibil transfer, însă Gigi nu a vrut să audă și a preferat să-l țină la echipă în speranța că poate obține mai mulți bani pe el", au dezvăluit surse din anturajul vicecampioanei, potrivit sursei citate.

De curând, Gigi Becali a anunțat că îl va ceda cu siguranță pe Alibec: „Când primesc bani pe marfă, o vând. Alibec e un jucător care poate face 10 milioane sau nu face niciun ban. Depinde de el, dacă mă ajută să iau bani mulți pe el. Am zis că nu are rost să vorbim acum despre plecarea lui, dar în principiu cred că va pleca și pe 4 milioane de euro. Discutăm la finalul campionatului”.