Evenimentul Zilei > Politica > Alexandru Cumpănașu, anunț tranșant: Nu voi candida la Primăria Capitalei
Alexandru Cumpănașu, anunț tranșant: Nu voi candida la Primăria Capitalei

Alexandru Cumpănașu, anunț tranșant: Nu voi candida la Primăria Capitalei

Alexandru Cumpănașu afirmă că a primit în ultima perioadă mai multe propuneri se susținere din partea unor formațiuni politice și chiar din partea Mișcării Civice pentru Renașterea și Reconstrucția României (MRR).

În acest context, Cumpănașu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care răspunde tuturor celor care i-au făcut astfel de propuneri.

„Dragi români, doresc să transmit un mesaj foarte clar pentru a lămuri public un aspect important, care a devenit un subiect intens de bârfe dâmbovițene Am fost invitat să candidez la Primăria Generala a Municipiului Bucuresti din partea mai multor partide politice

A existat o presiune și din partea multor susținători(…) Fără a-mi exprima intenția de a candida, încrederea în București, în ce mă privește, oscilează intre 8 și 12%, dacă candidez din partea Mișcării Civice pentru Renașterea și Reconstrucția României (MRR)

Pentru că există multe persoane de rea credință care alimentează oameni politici, dar și prieteni apropiați cu această idee o voi tranșa acum: NU voi candida la Primăria Capitalei. Se pot liniști acum unii păpușari ai sistemului. Nu fac lucruri în care nu cred și oricâtă experiență aș avea în administrație, nu simt că este chemarea să ocup această funcție sau să fac jocuri Vor fi destui iepuri”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

..Nici din partea Mișcarii Civice pentru Renașterea și Reconstrucția României, NU voi candida la Primaria Capitalei. Le multumesc tuturor celor care mi-au scris și celor care m-au ofertat, dar deocamdată ma dedic proiectelor sociale în care sunt implicat și luptei împotriva abuzurilor care dau rezultate foarte bune.

Le urez succes candidaților la alegerile pentru Primaria Capitalei și dacă voi decide să susțin un candidat o voi face doar după o consultare amplă cu dumneavoastră”, a adăugat Cumpănașu.

,,În calitate de Președinte al CNMR (Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei), Președinte al Asociației Alexandra Macesanu, Președinte al AAYPL România și Reprezentant Special pentru Republica Moldova, membru în Comitetul Strategic pentru Supravegherea si Sprijinul Direcției Generale Anticoruptie, Coordonator al grupului de studii strategice și de securitate la Marea Neagra sau membru al Academiei Europene pentru Relatii Economice și Culturale cu sediul la Roma și restul calităților oficiale sau de simplu cetățean voi continua să lupt pt drepturile românilor, împotriva abuzurilor, dar și pentru o politică externă și economică cât mai eficientă și predictibila

România are nevoie de solutii și românii au nevoie de reprezentanți imparțiali în fata abuzurilor statului”, a mai scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: