Evenimentul Zilei > Monden > Alexandru Arșinel nu poate să-şi uite prietena şi partenera de spectacole: „Mi-a lipsit mult”
Alexandru Arșinel nu poate să-şi uite prietena şi partenera de spectacole: „Mi-a lipsit mult”

Alexandru Arșinel nu poate să-şi uite prietena şi partenera de spectacole: „Mi-a lipsit mult”

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Alexandru Arșinel a spus că nu a simțit Crăciunul şi că nimic nu mai este ca altădată din cauza pandemiei de coronavirus.
Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Alexandru Arşinel recunoaşte că şi acum este afectat de moartea Stelei Popescu, cea care i-a fost parteneră de scenă aproape toată viaţa, dar a fost şi cea mai bună prietenă pe care a avut-o.
Pe vremuri nu exista Revelion fără Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Mitică Popescu și mulți alți actori mari ai României. De ani buni, aceştia nu mai sunt printre noi, iar cei care au mai rămas nu mai sunt pe scena, fie ea şi cea a televiziunilor. Ce vedem astăzi de Revelion pare rupt dintr-o altă lume, una pierdută şi fără umor.

Din păcate, Alexandru Arșinel se numără printre persoanele grav afectate de pandemia de coronavirus. Şi dacă stăm bine să ne gândim, toţi artiştii sunt afectaţi de noul coronavirus, nu mai vorbim de situaţia lor financiară. Şi, pe lângă problemele de aceeaşi natură pe care le au toţi artiştii, Alexandru Arşinel a avut și probleme de sănătate, astfel că a decis ca de Sărbători să se izoleze la locuința de la Sinaia, alături de soția sa, mai spune sursa menţionată.

„Nu am altceva de făcut, aici stau, răspund, dau telefoane, mănânc și mă uit la ninsoarea de afară. Crăciunul se limitează la câteva acțiuni care aduc așa un iz de Crăciun pentru că nu mai e ca altă dată. În curând se sărbătorește sau lumea se bucură sub imperiul unei pandemii care numai la zâmbete nu te îndeamnă și într-un cadru foarte restrâms. Adică îți limitezi invitații, îti limitezi vizitele, nu prea dai voie la colindători în casă să te colinde”, a declarat Alexandru Arșinel.

Nici Crăciunul şi nici Revelionul nu mai sunt ca pe vremea când Arşinel şi Stela Popescu ne încântau cu spectacolele lor

„S-au schimbat vremurile, o nouă generaţie mai agitată în marea ei majoritate, mai grabită să atinăa fericirea, are nevoie de alte ritmuri. Poate că aşa trebuie să se desfaşoare viaţa noastră de acum înainte, poate că trebuie să ne adaptăm acestei noi propuneri”, declara Stelea Popescu cândva…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.