"Este posibil să fie șocant pentru unii, dar fiind fiica cuiva nu este o calificare profesională", a scris Ocasio-Cortez, spunând că situația a afectat poziția diplomatică americană din lume.

Videoclipul a fost postat pe Twitter de către jurnalistul BBC Parham Ghobadi și îi arată pe Ivanka Trump vorbind cu mai mulți lideri mondiali, printre care președintele francez Emmanuel Macron, premierul britanic Theresa May, premierul canadian Justin Trudeau și președintele Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, pe subiecte care o depăşesc pe fiica preferată a preşedintelui SUA.

Ivanka Trump pare să încerce să se implice într-o discuție complicata între Macron, May, Trudeau și Lagarde (șeful FMI)

Videoclipul a fost lansat în online de palatul prezidențial francez ", a scris Ghobadi. Iar Ted Lieu, reprezentantul D-CA, a criticat-o, de asemenea, pe Ivanka Trump spunând: "Aș vrea să aud explicația lui Ivanka Trump despre acest videoclip", a scris el. Apoi revine şi spune: Oh, așteptați, IvankaTrump m-a blocat. Puteți să îi transmiteți videoclipul de mai jos și să îi cereți răspunsul? Mulțumiri". "PS o puteţi întreba și de ce Jared Kushner mai are încă un permis de siguranță?" A adăugat Lieu.

 

Te-ar putea interesa și: