Alexander Adamescu nu va veni la îmnormântarea tatălui său, Dan Adamescu. MOTIVELE INVOCATE

Alexander Adamescu nu va veni la îmnormântarea tatălui său, Dan Adamescu. MOTIVELE INVOCATE

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander Adamescu, nu poate veni în țară pentur a-și înmormânta tatăl. Declarația a fost făcută chiar de el într-o intervenție telefonică la B1 TV.

”Nu pot veni în țară pentru înmormântarea tatălui meu. Am mandat de arestare. Nu pot veni în țară”, a declarat Alexander Adamescu în emisiunea lui Silvliu Mănăstire.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în seara de luni spre marți, la vârsta de 68 de ani într-un spital privat din București. Adriana Constantinescu, nora milionarului, a anunțat decesul la România TV și a acuzat că pentru moartea lui se fac vinovați judecătorii care nu au acceptat cererea de eliberare condiționată a acestuia. În luna mai a anului trecut, Adamescu a fost condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență, iar pe 20 decembrie 2016, patronul de la ”România liberă” a fost trimis în judecată în dosarul falimentării Astra Asigurări, în care prejudiciul s-ar ridica la 800 de milioane de lei. Numele lui apare și în scandalul Black Cube.

Ne puteți urmări și pe Google News