Evenimentul Zilei > Monden > Alex Dobrescu și-a găsit fericirea în brațele altei femei, la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie pe Cristina Cioran
Alex Dobrescu și-a găsit fericirea în brațele altei femei, la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie pe Cristina Cioran

Alex Dobrescu și-a găsit fericirea în brațele altei femei, la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie pe Cristina Cioran

Nu a trecut nici măcar o lună de când Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să ia o pauză, că bărbatul și-a găsit deja fericirea în brațele unei brunete.

Fostul iubitei al actriței Cristina Cioran nu vrea să se mai uite în spate, de aceea a ales să facă publică relația sa pe care o are cu o nouă femeie. O imagine cu ei a fost postată pe rețelele sociale chiar de bărbat.

Alex Dobrescu s-a fotografiat împreună cu o altă femeie

Pe pagina sa de Instagram, Alex Dobrescu a postat o imagine în care apare sărutând o altă femeie, o brunetă, potrivit Cancan. Se pare că bărbatul a dat repede uitării relația pe care a avut-o cu Cristina Cioran. Actrița a fost cerută în căsătorie pe 20 octombrie. Tocmai de aceea, noua lui relație pare de necrezut.

Sursa: Instagram/ Alex Dobrescu

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex în dreptul unui videoclip postat pe pagina sa. Deși se zvonea că s-au împăcat, cei doi au ajuns să fie implicați într-un adevărat scandal, după ce Alex Dobrescu a publicat pe rețelele sociale mai multe conversații private pe care le-a avut cu actrița.

Cristina Cioran îl acuză pe tatăl copilului ei de șantaj

În acest sens, Cristina l-a acuzat de șantaj pe bărbatul cu care urma să se căsătorească. „Nu am nimic de declarat. Cei de la Antena Stars m-au sunat și m-au înregistrat. Noi ne-am despărțit, normal. Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?

Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin”, a spus Cristina Cioran.

Cu doar câteva zile înainte Alex Dobrescu menționa că relația lui merge mai bine ca niciodată și că este împlinit pe toate planurile. De asemenea, el și iubita lui ar putea să se căsătorească în decembrie.

Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot timpul pe video…știm unul de altul”, a declarat Alexandru Dobrescu, în exclusivitate pentru Click.