Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi vrea să fie singur. De ce nu își mai dorește afaceristul altă relație, momentan
Alex Bodi vrea să fie singur. De ce nu își mai dorește afaceristul altă relație, momentan

Alex Bodi vrea să fie singur. De ce nu își mai dorește afaceristul altă relație, momentan

După ce recent a încheiat o relație cu Ema Uta, Alex Bodi declară că vrea liniște pe plan sentimental și tocmai de aceea nu își dorește o altă relație.

Afaceristul a lămurit cum stau lucrurile în viața sa și a vorbit și despre o presupusă împăcare între el și Iulia Sălăgean, fosta lui soție. Alex Bodi a negat prin urmare orice fel de relație și a spus că din respect pentru ceea ce a fost, nu mai vrea nimic momentan.

Alex Bodi nu mai vrea relație o perioadă

„În primul rând, mi se pare nedrept față de Iulia, să creadă lumea că ne-am împăcat și din moment ce noi suntem împreună sau m-au văzut doar cu fata, nu vreau să creadă lumea că mă joc cu relațiile sau cu sentimentele cuiva.

Chiar am rămas în relații foarte bune cu Iulia, deci nu există niciun dubiu. Doar că nu ne-am împăcat, și mi se pare puțin nedrept față de ea, să las lucrurile nevorbite și foarte nedrept și față de Ema. Discuțiile pentru că știi ce a fost și în discuțiile anterioare’”, a declarat Alex Bodi.

Afaceristul a mai recunoscut că greșeala pe care o făcea cel mai des era că sărea dintr-o relație de dragoste în alta, însă acum, lucrurile s-au schimbat. Are respect pentru relația dintre el și Ema Uta și tocmai de aceea vrea să rămână singur.

„La mine au fost și antecedentele că săream dintr-o relație în alta. Dar, acum, din respect pentru ce a fost și așa…chiar nu mai îmi doresc momentan nicio relație. Am lăsat lucrurile să fie clare între noi, atât eu, cât și Ema. Nu vreau să apară speculații sau să mă implic în alte discuții sau să zic așa, alte bârfe’”, a mai completat afaceristul, potrivit Cancan.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Ema Uta este din nou singură, după o relație cu Alex Bodi. Relația dintre ei s-a încheiat după ce iubita sa și fosta lui soție, Iulia Sălăgean, și-au aruncat cuvinte urâte. „Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia”, a spus Bodi imediat după despărțire.