Un bărbat de 32 de ani din Bucureşti a fost reţinut de autorătiţi după ce a ademenit doi copii de 13 ani pe reţelele sociale şi, ulterior, i-ar fi agresat sexual pe aceştia. Ancheta a fost declanşată în momentul în care mama unuia dintre cei doi minori s-a prezentat la Secţia 12 pentru a reclama agresiunea.

Totul a început în urmă cu mai bine de o săptămână, pe o reţea de socializare, acolo unde cei doi băieţi au început să discute cu presupusul agresor. Poliţia Capitalei susţine că, ulterior, aceştia au fost ademeniţi de pedofil la o întâlnire pe data de 10 iunie, cadru în care agresiunea sexuală ar fi avut loc. În aceeaşi seară, mama copiilor s-a prezentat în faţa autorităţilor pentru a depune plângere, ancheta pentru identificarea agresorului finalizându-se şase zile mai târziu, atunci când acesta a fost reţinut.

„În data de 16 iunie 2019, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 12 au reţinut un bărbat de 32 ani acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de 13 ani. Cercetările au fost declanşate în seara de 10 iunie, în jurul orei 21.30, când la sediul subunităţii s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că fiul ei şi un prieten al acestuia au fost agresaţi de către un bărbat cu care au interacţionat în mediul online într-o reţea de socializare, ulterior minorii cunoscându-se cu acesta, bărbatul prezentându-se sub o poreclă”, informează Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de Secţia 12 de Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. În acest moment, bărbatul este reţinut de autorităţi şi aşteaptă să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.