Evenimentul Zilei > Vremea > Alertă meteo de ultimă oră! 11 ore de urgie
Alertă meteo de ultimă oră! 11 ore de urgie

Alertă meteo de ultimă oră! 11 ore de urgie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis marți seara o avertizare meteo pentru mai multe județe ale țării. Ploi, grindină, intensificări ale vântului și descărcări electrice.

Instabilitatea atmosferică va fi foarte accentuată în următoarele 11 ore, iar specialiștii se așteaptă la precipitații abundente, intensificări ale vântului și descărcări electrice.

În intervalul menționat, în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și – pe arii – restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Codul galben emis de meteorologi a intrat în vigoare astăzi, la ora 12.00. Rămâne valabil până la ora 23.00. Pe arii restrânse  va fi semnalată și grindină, se precizează în comunicatul ANM.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: