Prezentatorul noii emisiuni este Dan Cruceru. Inițial s-a vehiculat ipoteza conform căreia cel care o să prezinte show-ul o să fie Cu toate că inițial s-a spus că emisiunea va fi prezentată tot de Cosmin Cernat, iată că producătorii au hotărât să îl pună pe tușă pe fostul prezentator al Exatlon și să îl înlocuiască cu Dan Cruceru.

Dan Cruceru are o carieră în televiziune, a mai prezentat până acum două emisiuni: „Focus Monden” și „Poveștiri adevărat”.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experienţă extraordinară, într-un peisaj de o frumuseţe ieşită din comun. Sunt nerabdător să îi cunosc pe concurenţi, vor avea parte de o competiţie extrem de dură, pentru că vor fi ca nişte naufragiaţi în jungla din Republica Dominicană. Să-ţi construieşti singur adăpost, să îţi procuri singur hrana din ceea ce îţi oferă natura şi să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obişnuit, toate acestea mi se par nişte adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ţine legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiţie sută la sută reală, încărcată de dramatism, depăşirea limitelor, camaraderie şi dorinţa de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru, scrie Cancann.