Evenimentul Zilei > Actualitate > Alergie la uniforma de poliţist
Alergie la uniforma de poliţist

Alergie la uniforma de poliţist

Un bărbat din Vrancea, alergic la uniformele cu epoleţi, a fost reţinut după ce, din senin, a început să înjure doi pliţişti, unuia dintre ei rupându-i hainele.

Băut fiind, Nicuşor Tucmuruz, de 43 de ani, s-a enervat la culme când a văzut, pe stradă, doi poliţişti care patrulau. A început să le vorbească urât şi să-i înjure, fără niciun motiv.
Unul dintre poliţişti i-a sugerat cetăţeanului turmentat să-şi vadă de drum, dar vorbele sale nu au făcut decât să-l stârnească şi mai mult pe beţivan, care a sărit la bătaie, rupându-i hainele unuia dintre poliţişti. Pentru că bărbatul nu se potolea, oamenii legii l-au încătuşat şi l-au dus la secţie, pentru a da cu subsemnatul.
Tucmuruz nu a mai plecat acasă deoarece oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, el a ajuns în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii spun că bărbatul este cercetat pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Acesta nu e un caz singular în zonă. În urmă cu câteva zile, un poliţist de la Transporturi Feroviare a fost muşcat de mână de un angajat al CFR. Agresorul a provocat scandal în oficiul poştal de la gară şi s-a supărat pe omul legii că a intervenit pentru a aplana conflictul.
sursa: monitorulvn.ro