Evenimentul Zilei > Politica > Alegeri prezidențiale turul 2. Moment inedit într-o secție de votare! VIDEO
Alegeri prezidențiale turul 2. Moment inedit într-o secție de votare! VIDEO

Alegeri prezidențiale turul 2. Moment inedit într-o secție de votare! VIDEO

La Galați, membrii unei comisii electorale au avut parte de o surpriză majoră.

Un întreg ansamblu folcloric s-a prezentat la vot, iar după ce și-au exercitat dreptul, artiștii au dat un recital chiar în secția de votare! Îmbrăcați în costume populare, 18 femei și bărbați au ținut un minispectacol pentru membrii comisiei electorale, dar și ceilalți cetățeni aflați în acel moment la vot, transmite TVR.

Surpriza nu ar fi fost posibilă fără complicitatea șefei ansamblului, care este și membră a Biroului Electoral de la secția de votare din satul Odaia Manolache, județul Galați.

Înainte de a-și da votul pentru unul dintre cei doi candidați la alegerile prezidențiale, membrii ansamblului folcloric au intepretat piesa „Foaie verde, foi de cimbru, măi, române, să fii mândru!”.

„Votarea este un moment de sărbătoare, de aceea au venit îmbrăcați în straie de sărbătoare și au cântat. Au ales o melodie care ne reprezintă pe noi, ca popor. Eu sunt în biroul secției de votare și ei au vrut să ne facă o surpriză, au venit îmbrăcați în costume populare la votare. Au venit după slujba de la biserică”, a declarat Ecaterina Hulea, șefa ansamblului folcloric din Odaia Manolache.

Între Biroul electoral a apreciat momentul și i-a aplaudat în picioare pe artiști, care au promis că vor veni și la viitoarele alegeri.