Rezultatul alegerilor prezidențiale, câștigate, la pas, de președintele României, Klaus Iohannis, candidatul PNL, confirmă că munca echipei condusă de premierul Ludovic Orban a dat roade, susține secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu.

„Mulțumesc românilor pentru încrederea și susținerea pe care n-au acordat-o astăzi. Colegii mei, în frunte cu președintele partidului și premierul țării, Ludovic Orban, au muncit foarte mult în aceste zile, iar rezultatul de astăzi nu poate decât să ne confirme că munca noastră a dat roade. Partidul Național Liberal este partidul care va readuce echilibrul și va reclădi România cu ajutorul românilor de aici și de peste granițe”, a declarat, pentru PSnews.ro, Cristi Barbu.

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL), Klaus Iohannis, este câștigătorul detașat al alegerilor prezidențiale, în primul tur de scrutin. Rezultate transmise de Biroul Electoral Central, duminică seara, după numărarea a 98,1 la sută din voturi arătau că președintele României a obținut 36,66 la sută din voturile românilor, cu mult peste candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru care au optat 23,96 la sută dintre alegători.