Evenimentul Zilei > Politica > Scandal în ALDE. Tăriceanu pierde un senator: „Ministrul Energiei scoate aberații pe gură”
Scandal în ALDE. Tăriceanu pierde un senator: „Ministrul Energiei scoate aberații pe gură”

Scandal în ALDE. Tăriceanu pierde un senator: „Ministrul Energiei scoate aberații pe gură”

Senatorul Scarlat Iriza a anunțat că demisionează din ALDE și se întoarce la „prima dragoste”.

„Cum să mai muncesc în ALDE când un coleg de-al meu (ministrul Energiei, Anton Anton, n.red) zice în gura mare, chiar internațional, că viața CEO nu va mai fi lungă. Păi eu, Iriza, voturile le-am luat din Gorj, de la mineri, energeticieni, petroliști și eu nu pot să trădez interesele județului Gorj. Am să revin la prima și ultima mea dragoste, pentru că eu am muncit 25 de ani în PSD”, a declarat senatorul în presa locală.

Îmi pare rău că acest ministru care are o vârstă, nu credeam că poate scoate pe gură asemenea aberații, prostii, să mă bage pe mine în lături. La mine e irevocabilă hârtia, eu nu mai dau înapoi un pas pentru că nu mă regăsesc. Numai eu stiu cum am adunat cele 10 mii de voturi ca să ajung senator”, a mai declarat Scarlat Iriza.

Președintele PSD Gorj a spus că îl așteaptă pe Iriza în partid.

„Senatorul Scarlat Iriza se poate întoarce oricând «acasă», la PSD! M-aş bucura să revină în partid, să reîntregim «familia», deşi am colaborat foarte bine cu dumnealui şi până acum, amândoi având ţeluri comune în ceea ce priveşte proiectele sau propunerile de legi susţinute şi votate, în Senat, pentru gorjeni. De dumnealui depinde dacă va părăsi ALDE, însă la PSD va avea tot timpul uşile deschise”, a transmis liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, pe pagina sa de Facebook.