Evenimentul Zilei > Actualitate > Este incredibil ce s-a aflat despre starea de sănătate a lui Alain Delon
Este incredibil ce s-a aflat despre starea de sănătate a lui Alain Delon

Este incredibil ce s-a aflat despre starea de sănătate a lui Alain Delon

Dacă Alain Delon este discret, ar fi din cauza unui accident vascular cerebral pe care l-a suferit și ar avea consecințe dramatice. Marele actor, potrivit unor zvonuri, ar fi paralizat, notează legossip.

Actorul a confirmat pentru presa elvețiană despre instalarea sa la Geneva, unde a achiziționat un apartament. Sunt efectuate renovări, iar fiica lui Anouchka a fost însărcinată să le supravegheze.  

 Alain Delon arată discreție maximă dorind să se recupereze departe de ochii curioși

În urma unui accident vascular cerebral pe care l-ar fi suferit la jumătatea lunii iunie se presupune că a rămas paralizat. Nu au fost date alte detalii.  Acest zvon este propagat în această săptămână de "Actu-France", care oferă partea sa de știri foarte triste, chiar mergând atât de departe încât să pretindă că actorul este cu adevărat paralizat.  

Nu este prima dată când Alain Delon se confruntă cu probleme de sănătate

În februarie trecut, a căzut pe scări și chiar a crezut că nu-şi va mai putea folosi picioarelor, atât de grav s-a rănit, iar recuperarea a mers destul de greu. Încă o dovadă că actorul, în vârstă de 83 de ani, este grav bolnav constă în faptul că a fost nevoit să renunțe la călătoria în Germania, unde urma să primească insigna ordinului Sf. Gheorghe, "una dintre cele mai înalte onoruri" din această țară.

Frumosul actor a scris istoria cinematografiei franceze şi nu numai. A jucat în peste 80 de filme, care i-au adus premii importante, a câștigat cu ușurință statutul de sex simbol fiind adorat de toate femeile de pe planetă. Se spune că a fost un adevărat Casanova pentru că avea un succes nebun la femei. “Eram foarte, foarte chipeș. Femeile erau obsedate de mine”, a spus Alain Delon într-un interviu.

Printre femeile pe care le-a iubit au fost: Romy Schneider, Nathalie Canovas,  Mireille Darc, Rosalie van Breemen.