Evenimentul Zilei > Actualitate > DIVORȚUL care a CUTREMURAT SHOWBIZ-UL românesc. Fostul membru AKCENT a SPUS ADIO. Abia acum s-a AFLAT
DIVORȚUL care a CUTREMURAT SHOWBIZ-UL românesc. Fostul membru AKCENT a SPUS ADIO. Abia acum s-a AFLAT

DIVORȚUL care a CUTREMURAT SHOWBIZ-UL românesc. Fostul membru AKCENT a SPUS ADIO. Abia acum s-a AFLAT

Un nou divorț cutremură showbiz-ul românesc. Mihai Gruia, fostul solist al trupei Akcent, și soția lui, Laura, și-au spus „Adio!”, după 10 ani de căsnicie. Timp de 10 ani, Mihai Gruia și soția lui s-au iubit ca în filme. Cei doi s-au căsătorit în 2008, apoi fostul solist al trupei Akcent și Laura au devenit, într-un singur an, părinții a două fetițe superbe.

În 2014, Laura a adus-o pe lume pe micuța Natalia, iar, după câteva luni, tânărul cuplu a adoptat o minune de fetiță, în vârstă de doi ani, pe nume Ana. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fetițe.

În urmă cu ceva timp fostul solist al trupei Akcent și Laura spuneau în urmă cu ceva timp că își doreau foarte mult să înfieze un copil, dar se hotărâseră să aștepte până după ce vor avea propriul bebeluş. Iar povestea micuţei Ana şi a tatălui ei adoptiv este una demnă de un scenariu de film, scrie Cancan.

Păreau familia, iar lumea credea că Mihai Gruia și Laura vor îmbătrâni împreună. Din păcate însă… cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. În urmă cu aproximativ jumătate de an, fostul solist al trupei Akcent și mama copiilor săi au divorțat.

Mihai Gruia și Laura au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Așa cum au procedat și în momentul în care, de comun acord, au luat decizia să meargă pe drumuri separate. Cei doi însă au rămas prieteni buni, de dragul copiilor lor, și au decis să petreacă sărbătorile împreună pentru ca cele două fetițe să nu simtă brusc ruptura dintre părinții lor.

După destrămarea trupei Akcent, Mihai Gruia a continuat să se ocupe de diverse proiecte muzicale, iar acum vine și cu o veste! Alături de Sorin Brotnei, artistul va cânta cu Sandra N., fina lui Adi Sână. Cei trei vor forma o trupă și pregătesc multe surprize.