Astfel, Volkswagen, cu sprijinul Vodafone Romania, va oferi Internet gratuit, timp de un an, în reteaua Supernet 4G, certificată doi ani la rând pentru cele mai bune rezultate de voce și date din România, pentru toate automobilele Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net.

„ CAR-NET constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, iar App-Connect le permite să îşi sincronizezea aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul infotainment”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager, Volkswagen.

Volkswagen Car-Net, prin Car-Net Guide Inform și Guide & Inform Plus sunt pachete care au fost dezvoltate special pentru a oferi utilizatorilor numeroase funcții suplimentare pentru sistemul de infotainment. Ei pot căuta puncte de interes din zonă și, de asemenea, pot vizualiza informații disponibile online, precum meteo și știri. Unitatea de navigație afișează imagini panoramice la 360° cu numeroase locații din toată lumea. Aceasta permite tururi virtuale ale destinației dorite sau alte locații selectate din perspectiva pietonală.

În acest fel, se simplifică semnificativ navigarea în locații necunoscute. Destinațiile selectate în „Google Street View” se transferă cu ușurință în sistemul de navigație.

Car-Net e-Remote este un pachet de servicii dedicat exclusiv autovehiculelor electrice și hibrid plug-in. Utilizatorul știe în orice moment timpul de încărcare rămas și autonomia posibilă. Se poate controla de la distanță încărcarea optimă a bateriei în orice locație și în orice moment, folosind portalul e-Remote sau dispozitivul conectat.